Karnawałowe przepisy Łukasza Budzika
Pobierz ebook z karnawałowymi przepisami od Łukasza Budzika, a poniżej głosuj na ulubiony przepis!
Proszę czekać...
O ambasadorze
Łukasz Budzik jest szefem kuchni w restauracji Mennicza Fusion we Wrocławiu. Ponadto był szefem w prestiżowym hotelu InterContinental Doha the City w Katarze. Doszedł do finału czwartej edycji programu „Top Chef” i współprowadził program„Hell’s Kitchen”. Łukasz to również zdobywca tytułu „Młody Talent” przewodnika Gault&Millau i Najlepszego Szefa Kuchni Wine & Food Noble Night w 2016 roku.
O Ambition
Marka Ambition to wysmakowana propozycja dla wielbicieli niebanalnego wzornictwa i wysokiej jakości rozwiązań w przystępnej cenie. Dbamy o każdy detal Twojej kulinarnej przyjemności – od nowatorskich garnków i patelni po wyjątkową zastawę stołową, na której podasz gotowe potrawy. Nasze produkty tworzymy z dbałością.