Karnawałowe przepisy Łukasza Budzika - Akademia Kulinarna Kuchenne Ambicje | Ambition
Łukasz Budzik

O ambasadorze

Łukasz Budzik jest szefem kuchni w restauracji Mennicza Fusion we Wrocławiu. Ponadto był szefem w prestiżowym hotelu InterContinental Doha the City w Katarze. Doszedł do finału czwartej edycji programu „Top Chef” i współprowadził program„Hell’s Kitchen”. Łukasz to również zdobywca tytułu „Młody Talent” przewodnika Gault&Millau i Najlepszego Szefa Kuchni Wine & Food Noble Night w 2016 roku.

O firmie

O Ambition

Marka Ambition to wysmakowana propozycja dla wielbicieli niebanalnego wzornictwa i wysokiej jakości rozwiązań w przystępnej cenie. Dbamy o każdy detal Twojej kulinarnej przyjemności – od nowatorskich garnków i patelni po wyjątkową zastawę stołową, na której podasz gotowe potrawy. Nasze produkty tworzymy z dbałością.

0%

Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w COOKIES. Pozostając na stronie godzisz się na zapisywanie plików cookies w Twojej przeglądarce.